Cel:

(+355) 67 60 51 122

Mail

info@jpclima.al

Shërbimet

Shërbimet Tona

C'farë Ofrojmë?

JP Clima ofron një gamë të gjerë zgjidhjesh të integruara për ngrohje – ftohje, rinovim dhe pastrim të ajrit, prodhimit të brendshëm të ujit të nxehtë të shtëpive apo apartamenteve, sistemeve hidrike, sistemeve të ajrimit, sistemeve të kontrollit të alarmit, telekomunikacionit, mbrojtjes kundër zjarrit etj.

IMG_5707
IMG_5708
IMG_5709
IMG_5710
IMG_5711
IMG_5712

Rezervoni Takimin tuaj!

Kurseni paratë tuaja me zgjidhjet efiçente që JP Clima ofron në fushën e Sistemeve Hidro Mekanike

Ekipi ynë i kujdesit ndaj klientit është vetëm një telefonatë larg për t’ju ndihmuar me çdo pyetje ose nevojë!