Cel:

(+355) 67 60 51 122

Mail

info@jpclima.al

Sisteme Hidro - Mekanike

Projektim, Zbatim, Sisteme Ngrohje – Ftohje – Ventilim

Rreth Nesh

JP Clima

Ne ofrojmë produkte të teknologjisë së lartë, profesionalizëm dhe kualitet duke ju qëndruar pranë dhe ofruar konsulencë, projektim, implementim, asistencë teknike dhe mirëmbajtje.

Besueshmëria dhe korrektësia janë asete shumë të rëndësishme për ne!
Standartet e larta dhe eficienca e shërbimeve janë elementët që na karakterizojnë!

Shërbimet Tona

C'farë Ofrojmë?

JP Clima ofron një gamë të gjerë zgjidhjesh të integruara për ngrohje – ftohje, rinovim dhe pastrim të ajrit, prodhimit të brendshëm të ujit të nxehtë të shtëpive apo apartamenteve, sistemeve hidrike, sistemeve të ajrimit, sistemeve të kontrollit të alarmit, telekomunikacionit, mbrojtjes kundër zjarrit etj.

IMG_5707
IMG_5708
IMG_5709
IMG_5710
IMG_5711
IMG_5712

Markat më të mira të kondicionimit dhe kontrollit të klimës

JP Clima

Përse na zgjidhni ne

Ne ofrojmë shërbimin & zgjidhjen perfekte për ju

Produkte të teknologjisë së lartë, profesionalizëm dhe kualitet duke ju qëndruar pranë dhe ofruar konsulencë, projektim, implementim, asistencë teknike dhe mirëmbajtje.

Projektet Tona

Disa nga projektet e realizuara nga JP Clima

Më poshtë do të shikoni disa nga janë projektet aktuale të ngrohjes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar realizuar nga JP Clima.

Make Appointment

Saving Your Money With Efficient Plumbing Technologies

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusm tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua