Cel:

(+355) 67 60 51 122

Mail

info@jpclima.al

Projektet Tona

Projektet Tona

Disa nga projektet e realizuara nga JP Clima

Më poshtë do të shikoni disa nga janë projektet aktuale të ngrohjes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar realizuar nga JP Clima.